Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple работи по 3D десктоп?

Ново-публикуван патент разкрива, че Apple може би работи по многомерен графичен потребителски интерфейс, съобщават от MacRumors.

Многомерната десктоп графична среда ще работи успоредно с това, което Apple описва като многомерна среда на приложенията. Прозорците ще могат да се „влачат“ или разместват през множество повърхности или още плоскости. Всяка „плоскост“ ще притежава свои собствени характеристики и ще кара иконите и приложенията да предоставят различна информация.

[singlepic=5,400,400]

Например в „най-долната плоскост“ иконите и другите представени системни обекти ще бъдат показани в по-голям мащаб; на „страничната плоскост“ иконите и другите представени системни обекти ще бъдат показани в по-малък мащаб; на „задната плоскост“ иконите и другите обекти ще бъдат показани във вид на списък и т.н.

Няма коментари