Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple с нетбук през есента?

След като известно време се носеха слухове, че Apple ще пусне нетбук на пазара, сега има информация и от Chinese Times по темата. Ето какво пише китайския вестник за новия продукт от Apple: “Компанията се подготвя за празничния сезон с нетбук, който ще дебютира през октомври. Три тайвански корпорации са получили директни поръчки от Apple – това са Foxconn, Wintek и Dynapack”.

Другата любопитна информация в доклада е, че компанията няма да следва настоящите пазарни тенденции и ще се ориентира към 9.7-инчови тъчскрийн дисплеи, вместо стандартните 10-инчови.

В миналото Apple са имали проблеми с изтичането на информация от тайвански източници, така че нищо чудно този слух да се окаже реалност съвсем скоро. При всички положения, очаква се компанията да пусне нова серия Ipod устройства през есента, като все още не е ясно дали някой от тях ще има “тъч” функционалност.

Няма коментари

Последни постове