fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple телевизор в три размера, включително 32-инчов и 55-инчов модел?

Според последна информация, непотвърдена официално от Apple, новите Apple телевизори ще включват нов процесор, който първоначално е проектиран за iPad 3 и се очаква да бъде напълно готов в средата на 2012г. Създаден е изцяло нов софтуерен интерфейс който позволява гласови команди посредством личния гласов асистент „Siri“ вграден в iPhone 4S.

Източници от голяма японска компания участваща в производството на Apple телевизорите вярват, че 55-инчовия модел ще се конкурира с новите Smart телевизори на Samsung и LG, които ще имат едновременно нови процесори и OLED дисплеи, както и новата Super HD TV технология на LG.

Тази информация идва малко след изявление на анализатора Gene Munster който е толкова убеден, че през следващата година Apple ще пусне на пазара телевизори, че съветва всеки който планира покупка на нов телевизор да изчака.

Няма коментари

Последни постове