Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple ще покаже iOS 5 заедно с iPad 2 на 2-ри Март?

По непотвърдена информация Apple ще покаже iOS 5 заедно с новия iPad 2 с A5 чип и 512MB RAM памет на 2-ри Март, според източници на Engadget.

iPad 2 няма да получи слот за SD карта нито Retina дисплей както се спекулираше до сега, заради възникнали „технически проблеми“, според източници които са били „абсолютно коректни“ до момента.

Според информацията слота за SD карта и дисплея с висока разделителна способност са отпаднали „в последния момент“, като причините не са напълно ясни, но е ясно че става дума за технически проблеми.

Според Engadget iPad 2 ще бъде по-тънък и по производителен – с по-добър процесор, 512MB RAM памет и една или две камери.

Също почти гарантирано е, че ще видим и най-новата версия iOS (номер 5, заедно с SDK за разработчици) и разширение на cloud услугите на Apple.

Няма коментари