fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple ще представи iPad 3G на 30 Април

Apple съобщи, че Wi-Fi + 3G моделите на iPad ще бъдат доставени на клиенти в САЩ които предварително са поръчали бройка, на 30 Април – Петък, като ще са налични в Apple магазините още същия ден от 5 след обяд.

iPad позволява на потребителите да се свързват с техните приложения и съдържание по интуитивен и забавен начин, какъвто не са си представяли до сега. Потребителите могат да сърфират в мрежата, да четат и пишат електронни писма, да се забавляват и споделят снимки, да гледат HD видео, да слушат музика, да играят игри, да четат електронни книги (е-books) и още много – всичко това благодарение на революционния multi-touch потребителски интерфейс. iPad Wi-Fi + 3G модела е само 0.5 инча дебел и тежи само ~0.7кг – по-тънък и по-лек от всеки лаптоп или нетбук – и с до 10 часа живот на батерията за сърфиране в интернет при Wi-Fi свързаност, гледане на видео или слушане на музика, до девет часа сърфиране в интернет при 3G свързаност.

Apple магазините предлагат безплатна „персонална настройка“ – услуга предоставяща на всеки клиент възможността неговият нов iPad да бъде конфигуриран от Apple служител. Услугата включва конфигурация на е-мейл акаунт, инсталиране на приложения от App Store, и др. Apple магазините в САЩ са оборудвани със специални iPad „работилници“ където клиентите могат да научат повече за този „магически“ продукт.

Цени и достъпност
Wi-Fi моделите iPad са налични в САЩ на цени съответно $499 за 16GB, $599 за 32GB и $699 за 64GB. Wi-Fi + 3G моделите ще бъдат налични на 30 Април на цена от $629 за 16GB, $729 за 32GB и $829 за 64GB.

iPad ще бъде наличен в края на Май в Австралия, Канада, Франция, Италия, Япония, Испания, Швейцария и Англия. Apple ще представи цени в тези държави, както и ще приема предварителни поръчки на 10-ти Май.

Няма коментари

Последни постове