Apple представи нов iMac

Днес Apple представи нови модели iMac. Те са с последно поколение процесори, по-бърза рам памет и феноменална графика.

21,5-инчовия модел е с 4K Retina Display, а 27-инчовия модел е с 5K Retina Display, с поддръжка на 1 милиард цвята с до 14.7 милиона пиксела. Светът е пълен с прекрасни цветове и iMac ще Ви ги покаже всичките на екрана си. Retina дисплея използва Р3 color, което значи, че трите цвята – червено, синьо и зелено, са по-равномерно представени и показват цветове в реалния свят с по-голям баланс и прецизност.

По-бърз от всякога, iMac вече е оборудван с осмо и девето поколение Intel Core процесори. С ултрамощният четириядрен, а вече и шест и осем ядрен процесор, iMac има максимална мощ. iMac 27” е с Turbo Boost до 5.0GHz, а iMac 21.5” до 4.6GHz, което Ви дава допълнителна мощ когато използвате по-интензивни програми като Logic Pro X или Adobe Photoshop.

iMac е с най-новите версии графични процесори – Radeon Pro 500X серията, което прави всичко което виждате още по-удивително. iMac 27” е с до 8GB споделена VRAM, а iMac 21.5” Retina 4K е с интегрирани до 4GB. И двата варианта дават страхотни резултати и зашеметяващи ефекти и 3D графика.
За още по-добри резултати, Radeon Pro Vega GPU опцията вече е приложима и за iMac. Същата графика, която се използва и за iMac Pro серията.

Бързина и достатъчно пространство – за да работи още по-бързо iMac е с Fusion Drive диск, които комбинира тези две неща важни за всеки потребител. Приложения и файлове, които използват най-често, автоматично ще запаметяват на flash частта на диска, а всички останало се съхранява на другата част от диска. Всички модели iMac 27” са с Fusion Drive дискове, а от 21,5” iMac модела с 6-Core 3.0GHz процесор също идва стандартно с Fusion Drive диск. Опциите за ъпгрейд на iMac са до 3TB Fusion Drive и до 2TB SSD дискове.

Цените на новите модели iMac очаквайте близките дни на NovMac.com!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *