Apple регистрира 7 нови модела

Apple регистрира 7 нови модела в Евразийската икономическа комисия, които може би ще видим тази есен. Моделите са описани като преносими, което води до заключението, че става въпрос за нов MacBook. Няма посочена допълнителна информация, освен, че лаптопите ще са с macOS Mojave. Най-вероятно единият модел ще са нови MacBook 12”. По слухове се говори, че другият модел ще е MacBook Pro 16”. Ако е наистина така, това ще бъде прекрасна новина за всички потребители, които искат по-голям екран. По размер на корпуса, MacBook Pro 16” може би няма да има съществена разлика с MacBook Pro 15”, но екрана ще бъде увеличен за сметка на рамката. Това е тенденция, която виждаме в последните модели – по-малки рамки с по-лек и тънък дизайн, по-голяма работна площ. За някои фенове липсата на MacBook Pro 17” остави огромна празнина след като беше спрян от производство през 2012 година. Така, че по-голям екран е добре дошъл.

Може да видим и нов MacBook Air, или два, въпреки, че Apple обнови тази серия през октомври 2018 година. Нов дизайн едва ли ще ни представи, но поне с обновление на хардуера да ни зарадва.

Под въпрос е какво ще се случи с MacBook Pro серията, като изключим 16-инчовата версия, тъй като хардуера на серията бе обновен преди няколко седмици.

Със сигурност, ако някои от тези модели стигне до пазара, това ще се случи тази есен и ще ги видим за първи път на събитието през месец септември или октомври, както всяка година.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *