Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple 27-инчови тъчскрийн Cinema дисплеи

Troll Touch, водещ производител на тъчскрийн решения за Apple компютри и дисплеи обяви две нови допълнения към Mac продуктовите предложения.

Първото е вътрешно вградено тъчскрийн покритие с висока разделителна способност, както и система за управлението му, която заменя стъклото, което се „инсталира“ върху дисплея.

Вторият анонсиран продукт е 27-инчова тъчскийн система която се „инсталира“ или премахва от потребителя и реално представлява същата технология с висока разделителна способност като на първия „вграден“ продукт. Така наречената SlipCOVER система може да бъде инсталирана или премахната от потребителя буквално за минути. И двата продукта се доставят с драйвер за тях както и софтуер за калибрация. И двете решения са както Mac така и Windows съвместими.

Доставките на 27-инчовите системи се очаква да започнат на или преди 1-ви Декември 2010. Цените са както следва:

* 27 инчова вградена Тъч-скрийн система с включен дисплей: $2499.00 USD
* Вградена Тъч-скрийн система без дисплей: $1499.00 USD
* 27 инчова “SlipCOVER” тъчскрийн система: $1099.00 USD

Всички Troll Touch фабрично инсталирани вътрешни тъчсрийн системи и SlipCOVER външни покрития включват специално проектиран външен слой които е устойчив на надраскване и с подобрен контраст. Гаранцията е 1 /една/ година с възможност за удължаване на 3 /три/ години.

Няма коментари

Последни постове