Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple AirPods

От дълги години сме свикнали слушалките за телефоните ни да са жични и не ни правят впечатление висящите около нас жици. Но Apple помисли за бъдещето. Време е да се сбогуваме със старите разбирания и да преминем напред в развитието – безжични слушалки.

Apple създаде AirPods! Слушалки, които всички харесваме, но без кабел и уникални отвътре. Специално за тях Apple разработи първият W1 чип. Той създава невероятно ефективна безжична връзка с Вашият iPhone.

Как да свържете слушалките с телефона? Просто натиснете Connect и готово, не е нужно втори път да запознавате устройствата.

airpods-iphone

Слушалките разпознават кога говорите. Гласов акселерометър разпознава кога говорите и работи заедно с микрофона за да филтрира излишният шум и да се фокусира над звука от гласът Ви.

Оптичен сензор и акселерометър за движение работят заедно с W1 чипа за автоматичен контрол над аудиото и микрофона давайки Ви възможност да използвате едната или и двете слушалки. Също така активират слушалките щом ги сложите в ушите си.

С едно зареждане на батериите можете да слушате 5 часа непрекъснато музика. За слушалките е създадена и специална кутийка, която Ви позволява да ги зареждате няколко пъти докато сте навън и да слушате музика повече от 24 часа. 15 минути зареждане се равняват на 3 часа живот на батерията.

За да проверите нивото на батериите задръжте слушалките до Вашият телефон или просто попитайте Siri. Siri се активира с двойно потупване по слушалките.

Apple AirPods можете да използвате и с Вашият Mac или Apple Watch.

Поръчките на слушалките ще стартират от месец октомври.

airpods

Няма коментари

Последни постове