fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple iPad video review

Привет от NovMac.com! 😉

Ето, че дългоочаквания ден настъпи – Apple пусна на пазара първия по рода си таблет – iPad – версия с WiFi свързаност, в САЩ.

Разбира се, по-късно през Април ще се появи и 3G версията на устройството, която за съжаление не е ясно как ще използваме тук в България, след като никой от мобилните ни оператори не предлага MicroSIM карти (предварителна информация).

Малко по-рано обаче се появи и първото видео ревю на новия таблет – предоставено от PCMag. От видеото става ясно, че в комплекта е включен USB кабел за връзка с компютър както и зарядно. Да, няма слушалки.. Функционалнстта обаче е невероятна – както сами ще се убедите. Любопитен факт също е възможността за закупуване на допълнителен „Keyboard Dock“ адаптер – специална (физическа) клавиатура за iPad, която зарежда устройството докато си пишете.

За по-нетърпеливите прилагаме цялото видео:

2 коментара

iPadче преди 9 години

Иха колко iPad Development на App-ове ще падне не е истина :)!

MBP преди 9 години

Това е най – ненужното устройство, което съм виждал.

Последни постове