Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple Watch 2 – водоустойчив и с граден GPS

Apple официално представи новите модели Apple Watch серия 2. Те са водоустойчиви, с вграден GPS, по-светъл дисплей и по-мощен процесор!

След хиляди часове на проучвания, Apple разработи нова технология за изработката на новите часовници за да могат да са устойчиви за плуване както в басейн така и в морето до 50 метра дълбочина, или сърфиране. Тъй като няма как говорителите да са затворени, Apple разработи нова технология която чрез звукови вибрации изкарват водата от тях и така часовника Ви остава защитен.

Apple Watch серия 2 е с вграден GPS, така че не е нужно да носите Вашият телефон по време на сутрешното си бягане например. Часовника може да запише разстояние, скорост и място, където сте бягали, ходили, карали колело. А когато приключите можете да видите картата на маршрута, по който сте минали, на Вашият телефон.

За първи път Apple създаде керамичен часовник. Той е толкова здрав колкото и красив!

apple-watch-2-ceramic

А новата серия Nike+ е изключително подходяща за всички редовно спортуващи. Каишката е лека, издръжлива, с подобрена вентилация за Вашата кожа. Предлага се в четири варианта – Black/Volt, Black/Cool Gray, Flat Silver/White и Flat Silver/Volt.

apple-watch-series-2-nike

Поръчките на Apple Watch Series 2 стартират от месец септември тази година.

apple-watch-2-hermes

Няма коментари

Последни постове