Apple Watch 2 – водоустойчив и с граден GPS

Apple официално представи новите модели Apple Watch серия 2. Те са водоустойчиви, с вграден GPS, по-светъл дисплей и по-мощен процесор!

След хиляди часове на проучвания, Apple разработи нова технология за изработката на новите часовници за да могат да са устойчиви за плуване както в басейн така и в морето до 50 метра дълбочина, или сърфиране. Тъй като няма как говорителите да са затворени, Apple разработи нова технология която чрез звукови вибрации изкарват водата от тях и така часовника Ви остава защитен.

Apple Watch серия 2 е с вграден GPS, така че не е нужно да носите Вашият телефон по време на сутрешното си бягане например. Часовника може да запише разстояние, скорост и място, където сте бягали, ходили, карали колело. А когато приключите можете да видите картата на маршрута, по който сте минали, на Вашият телефон.

За първи път Apple създаде керамичен часовник. Той е толкова здрав колкото и красив!

apple-watch-2-ceramic

А новата серия Nike+ е изключително подходяща за всички редовно спортуващи. Каишката е лека, издръжлива, с подобрена вентилация за Вашата кожа. Предлага се в четири варианта – Black/Volt, Black/Cool Gray, Flat Silver/White и Flat Silver/Volt.

apple-watch-series-2-nike

Поръчките на Apple Watch Series 2 стартират от месец септември тази година.

apple-watch-2-hermes

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *