Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple Watch Series 3

Apple ни зарадва с нов Apple Watch Series 3, вече GPS или GPS + Cellular.

Apple Watch 3 (GPS + Cellular) е оборудван с LTE и UMTS, като часовника автоматично превключва когато е далеч от iPhone. Не е нужно да използвате отделен мобилен номер за Apple Watch, той споделя същият който вече имате и използвате на Вашият iPhone. Потребителите могат да правят мобилни обаждания директно през часовника (отнася се за варианта GPS + Cellular), а в комбинация с AirPods се наслаждавате на изцяло безжично усещане. Оставете телефона си вкъщи и продължете да получавате нотификации, съобщения и обаждания на Apple Watch.

За първи път Apple вгради антената в дисплея – елементите за LTE и UMTS свързаността, са вградени направо в предното стъкло на часовника. eSIM, с размер около една стотна от стандартна SIM карта, прави активацията по въздуха възможна и спестява място в часовника.

Apple Watch 3 се захранва от S3 архитектура от трето поколение с по-бърз двоядрен процесор, което позволява бързото зареждане на приложенията, по-добра графика и за първи път Siri говори посредством вградените високоговорители. Чипа W2, разработен от Apple, прави WiFi свързаността 85% по-бърза при консумация на много по-малко енергия. Apple Watch 3 също така е оборудван и с барометричен алтиметър, който съдейства при следенето на всекидневните Ви дейности като тичане, изкачване, и други физически упражнения.

Apple Watch Series 3 се предлага в три основни цвята – Space Gray, Silver и Gold. А каишка можете да изберете в различни варианти според предпочитанията си – спортни, елегантни или Nike.

Няма коментари