Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

AutoCAD и за Mac

Autodesk обяви, че AutoCAD за Mac е вече наличен за изтегляне и закупуване..

AutoCAD е една от най-използваните програми за професионален дизайн и проектиране. Autodesk предоставя 30-дневен пробен период на програмата, а също ще предложи и безплатни лицензи за студенти и преподаватели.

AutoCad за Mac има интуитивен интерфейс който ще се стори доста познат на Mac потребителите – той се възползва максимално от Mac OS X средата, включително графично преглеждане на файлове с Cover Flow и мулти-тъч жестове за „pan“ и „zoom“ на Mac лаптопи, Magic Mouse и Magic Trackpad. С възможност за създаване и редактиране на файлове с формат DWG, AutoCAD за Mac също предоставя възможност за съвместна работа с доставчици, клиенти или партньори независимо от платформата. AutoCAD за Mac също се интегрира с AutoCAD WS, такаче потребителите могат да ъплоудват и управляват проекти в онлайн пространство директно от десктопа си, лесно да редактират и споделят тези проекти през уеб браузър с Apple iOS устройства като използват безплатната AutoCAD WS мобилна програма.

AutoCAD за Mac също е наличен безплатно за студенти и преподаватели през „Autodesk Education Community“, където повече от 25 Autodesk продукта могат да бъдат изтеглени с цел обучение и подготовка на студентите за успешна кариера.

Наличност:
AutoCAD за Mac е наличен за покупка на Английски в Северна Америка и Европа от риселъри, както и онлайн от Autodesk.com. За детайли, покупка или изтегляне на 30-дневната тестова версия, посетете http://www.autodesk.com/autocadformac. Студенти и преподаватели също могат да закупят комерсиалната версия на програмата като ползват значителна отстъпка. За повече информация относно безплатната версия за студенти и преподаватели прегледайте http://www.autodesk.com/pr-mac4students

Няма коментари