Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

BMW: Apple направи белите коли готини

Стив Джобс никога не получи шанса да направи колата на мечтите си, но въпреки това той направи своя принос в автомобилната индустрия. Как? Ами той направи бялото готино. Преди Apple да започне да прави бели компютри и аксесоари, бялото беше цвят асоцииран основно със скучни продукти като хладилници, фризери и друга „бяла“ техника. И никой не мечтаеше да има бяла кола. Сега бялото е най-популярният цвят за автомобил в САЩ.

Преди сивото беше най-популярен цвят за автомобил и то за повече от десетилетие. И въпреки, че сега сивото още е желан цвят, то е изместено от лидерската позиция благодарение на белите продукти на Apple.

Сенди Макгил, главен дизайнер по цветовете и материалите в BMW споделя: „Преди бялото беше асоциирано с неща като фризери и плочките в банята. Apple направи бялото ценно.“

Всички знаем, че Apple има страхотно влияние върху технологичната индустрия, но най-вероятно незнаехте, че автомобилната индустрия също е силно засегната, нали?

Няма коментари