fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Civilization V вече и за Mac

Внимание Mac геймъри! Чакането приключи. Civilization V е вече и за Mac! Благодарение на магьосниците от Aspyr, последното творение на Sid Maier е вече и за Mac. Без значение дали сте „старо куче“ или новак – пристрастяването е гарантирано за всеки. С освежената система за битки и иновативна технология за управление на единици играта е сбъдната мечта за всеки фен на стратегийте.

Е, какво чакате? Можете да получите своето копие на Civilization V от GameAgent или Steam (а между другото, и от всеки торент тракер). А и още нещо – ако вече сте си купили Civilization V за Windows ще можете да изтеглите версия за Mac безплатно.

3 коментара

Димитър Панов преди 9 години

„а между другото, и от всеки торент тракер“ – Не знам защо, но не очаквах да прочета такова изречение тук.

„А и още нещо – ако вече сте си купили Civilization V за Windows ще можете да изтеглите версия за Mac безплатно.“ – Това мисля, че се отнася само за Steam, но не и за GameAgent.

stamatov преди 9 години

„а между другото, и от всеки торент тракер“ наистина звучи не на място, но най-важното е, че не е вярно! Проверих лично в повече от 20 тракера и никъде я няма, има само портнати pc боклуци, но не и native версията за която е новината, няма и как да я има излезе вчера 🙂

admin преди 9 години

Е, за някой не на място, за други точно на място 🙂 Факт е, че в България игрите се теглят от торенти, рядко се купуват.
Играта я има в торентите портната, нейтив версията вероятно също ще е налична много скоро.

Последни постове