Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Fitbit смарт часовници

В днешният динамичен начин на живот, нашето тяло е подложена на много и различни външни влияния и дейности. Така, че би било полезно всеки да може сам да следи своят сърдечен ритъм, ефективност на съня, ефективността от фитнес тренировките си и други.

Това може да бъде постигнато с помощта на смарт часовник. Една от водещите марки смарт часовници е Fitbit. Компанията има няколко модела, който биха паснали на Вашите дейности и визия.

Единият модел е Fitbit Versa.

Той е елегантен и удобен. Можете да избирате с какъв стил на екран да бъде часовника според повода – било то на работа, във фитнеса, на официална вечеря. Винаги ще пасне идеално на тоалета Ви. А е толкова лек и удобен, че дори няма да го усещате на ръката си дори и докато спите.

Батерията на Fitbit Versa издържа над 4 дни с едно зареждане. Свързва се посредством Bluetooth с Вашият смарт телефон (работи както с iOS така и с Android).

Notifications – известия при обаждане, съобщения, известия за събития въведени в календара, и известия от любимите Ви приложения. За да ги получавате само трябва телефонът Ви е да е близо до часовника.

Часовника е водоустойчив и издържа до 50м дълбочина. Докато плувате пък изчислява продължителност на тренировката и изгорените калории, брой дължини.

По време на всяка тренировка, каквато и да е тя – плуване, бягане, кардио, каране на колело, Fitbit Versa следи Вашият сърдечен ритъм, изгорени калории, продължителност на тренировката. А докато почивате или спите, следи за ефикасността на почивката, дълбочината на съня Ви, колко време е бил ефективният Ви спокоен сън и други.

Часовника Ви предоставя и удобството да слушате любимият си песни директно от часовника – можете да качите над 300 песни.

А за дамите има и удобни приложения за следене на други данни.

Fitbit Charge 3

Елегантен, удобен дизайн, голям дисплей с подсветка и автоматично адаптиране към околната светлина. Неговата батерия издържа до 7 дни с едно зареждане. Часовника има всички функции,които има и Fitbit Versa. Ще откриете и още приложения и функции, които ще са Ви полезни.

Различните модели часовници можете да прегледате на нашият уеб сайт. За наличности и срок на доставка, молим да се свърже с нас. Очакваме Ви!

Няма коментари

Последни постове