Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

iMac – съвършеният компютър!

Ако преди сте били впечатлени от iMac, сега вече той ще ви плени тотално!

Новите модели iMac са с и ретина дисплей, поддържащи 25% повече цветове за да можем Вашите снимки да оживеят. С толкова много пиксели – до 14.7 милиона, ще се потопите изцяло в картината.

Тайминг контролера, или TCON, е мозъкът на дисплея. Той казва какво и кога да прави всеки пиксел. Дори и най-мощният контролер не може да контролира 14,7 милиона пиксела едновременно. За това Apple оборудва контролера със супер мощен чин, който да контролира всеки един пиксел.

Първият iMac бе революция – компютър комбиниращ всичко в едно (дисплей, процесор, памет, графика, дисково пространство и други). Днес iMac съчетава най-напредналият и най-брилянтен десктоп дисплей, който някога е създаван, а от вътре комбинира най-новата и мощна технология за уникална производителност.

Бързината е от значение за това iMac 21.5” е оборудван с пето поколение Intel Core процесор, а iMac 27” с шесто поколение Intel Core процесор със скорост до 4,0GHz. RAM паметта също е обновена – на 1867MHz.

И това не е всичко. Fusion Drive увеличава още повече бързината на тези красавци. Fusion Drive дисковете съчетават е себе си традиционен диск и flash диск. iMac разбира кои програми и файлове използвате най-често и ги съхранява на Flash частта за да могат да се зареждат мигновено, а останалите не толкова често използвани файлове съхранява на стандартната дискова част.

Изберете кой iMac желаете да притежавате, било то в офиса или у дома, и го поръчайте сега от NovMac.com.

При затруднения в избора, нашите консултанти ще Ви съдействат. Не се колебайте да се свържете с нас, очакваме Ви!

20151016-teaser-apple-imac-retina-4k-5k-display-21.5inch-27inch--model-october-2015

Няма коментари