Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

iOS 5

iOS 5, най-новата версия на най-напредналата мобилна операционна система в света, идва с повече от 200 нови функции и ще бъде достъпна напълно безплатно като софтуерен ъпдейт за iPad, iPhone и iPod touch през есента. Новостите в iOS 5 включват: Notification Center – интуитивен начин за лесен преглед и работа с нотификации на едно място, без прекъсване; iMessage, нова услуга за изпращане на текстови съобщения, снимки и видео между различни iOS 5 устройства; Newsstand – нов начин за покупка и организация на онлайн издания на вестници и списания. С новата версия iOS 5, iPad, iPhone и iPod потребителите могат да активират устройството и да ъпдейтват до още по-нови версии на софтуера без компютър, „по въздуха“.

2 коментара

Валентин Вълчев преди 8 години

Ако някой се интересува може да си свали от iTunes конференцията WDDC от 6 юни на, която са представени всички очаквани новости за есента.

Валентин Вълчев преди 8 години

Все пак на видео от Стив Джобс и компания…съвсем друго е възприятието

Последни постове