Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

iOS 5 и iCloud – може би на 10-ти Октомври

Apple информира AppleCare отдела си да очаква увеличениe на обажданията до осем пъти на 10-ти Октомври. Информацията е от източник на AppleInsider.

AppleCare call-центъра е предупреден, че в този ден може да се очаква увеличение на запитванията до осем пъти. Източникът не може да потвърди със сигурност причината за тези очаквания, но отбелязва, че това е свързано с iOS. Това води до спекулации, че iOS 5 и iCloud може да бъдат официално пуснати в експлоатация на 10-ти Октомври.

AppleInsider няма възможност да потвърди тази информация, но пък има данни за нормалния обем обаждания до AppleCare и според тези данни информацията за осем-кратно увеличение в деня на официално пускане на новия софтуер изглежда достоверна.

Според друга последна информация GSM мрежите са били помолени да тестват и потвърдят нормалното функциониране на iOS 5 до 5-ти Октомври.

Няма коментари