Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

iPad Air 2 – най-тънкия и мощен таблет!

Apple представи своят най-тънък и мощен таблет – iPad Air 2! Дебелината на новият модел е само 6,1мм, а теглото му е едва 437 грама!

iPad Air 2 е с ретина дисплей, който е създаден по нов, уникален начин. Тази иновация позволи на инженерите от Apple да създадат iPad Air 2 още по-тънък от предшественика си. Подобреният дисплей предоставя още по-добър контраст и още по-наситени цветове на изображенията. Същевременно дисплея е с анти-рефлекшън покритие, което намалява отблясъците до 56% за максимален комфорт при работа на открито.

iPad-Air-2-Display

Всеки иска да заснеме неповторимите моменти с възможно най-доброто качество. Сега iPad Air 2 е с 8MP iSight камера и нови възможности за снимане като time-lapse или slo-mo. Преди обработката на клиповете от Вашата почивка е отнемала часове, а сега iPad Air 2 Ви позволява да създадете едно прекрасно видео комбиниращо всички отделни клипове в един само за секунди! Звучи невероятно нали? Но е реалност!

Вече не е нужно всеки път да въвеждате Вашият код за отключване на устройството. iPad Air 2 е с вградена Touch ID технология! Всичко е на върха на пръстите Ви. Новият модел iPad mini 3 също е с Touch ID технология.

iPad Air 2 сега е с оборудван и още по-мощен A8X чип, както и с подобрена, по-бърза 802.11ac WiFi връзка, 2.8 пъти по-бърза от тази на iPad Air.

Двата нови модела – iPad Air 2 и iPad mini 3, се доставят с новата операционна система iOS 8.1. Предлагат се в три цвята – Space Gray, Silver и Gold.

Очаквайте цените на тези прекрасни таблети в най-кратък срок от NovMac.com!

iPad-Air-2-iPad-mini-3

Няма коментари