Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

iPad Pro – тънък, лек, епичен!

Новият iPad Pro е с 12.9-инчов Retina Display – с 5,6 милиона пиксела, iPad Pro е оборудван с най-високата резолюция в сравнение с което и да е iOS устройство – 2732х2048р.

iPad Pro е оборудван с най-новият и най-мощен процесор – A9X, който е с 64-битова архитектура. Вече не сте ограничени да използвате PC за по-натоварващи програми, iPad Pro ще се справи. Нарисувайте картина, или напишете статия, обработете снимките за нея, всичко това е възможно!

Multi-Touch технологията е подобрена така, че да сте в по-добър контакт с Вашият iPad.

С четирите си вградени в корпуса говорителя, iPad Pro създава невероятно аудио усещане. Таблета автоматично настройва звука според позицията, в която сте го поставили за да Ви създаде максимално удоволствие от звука.

iPad Pro поддържа 802.11ac WiFi и MIMO, за да можете лесно да се свързвате с ултрабърза мрежа.

Може би очаквате, че такова устройство не би имало дълъг живот на батерията – това не е така. Батерията на iPad Pro издържа до 10 часа само с 1 зареждане.

iPad Pro се предлага съответно в цветове Space Gray, Silver и Gold.

iPadPro

Няма коментари

Последни постове