fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

iPad Pro 2018 – какво можем да очакваме

Много вероятно е Apple да ни изненадат с представяне на нови продукти съвсем скоро – нови iPad Pro модели, нови Макове и други.

iPad Pro моделите най-вероятно отново ще са два WiFi модела и два LTE модела и в двата размера.

Новите iPad-и със сигурност ще са с нов процесор – А12Х, които ще са дори по-бързи от тазгодишният модел процесор А12, който се използва в новите серии iPhone. А12Х е с партиден номер T8027 и кодово име Vortex, според доклади.

iPad Pro ще са с дисплей от край до край и няма да имат вече Home бутон, точно като iPhone. Ще поддържат Face ID, както portrait така и landscape, но не и завъртян на обратно. Настройката на Face ID ще бъде много лесна, както ни бе представено още с появата на iPhone X. Но първоначалният setup ще трябва да се прави при portrait ориентация. Още не е ясно дали landscape настройката на Face ID ще изисква допълнителен хардуер.

С USB-C порт, iPad Pro 2018 ще възпроизвежда 4K HDR видео на външни дисплеи. За тази функция ще има допълнителен app за настройка където потребителите ще могат да контролират резолюцията, HDR, яркостта и други настройки за външен дисплей.

Нов Apple Pencil се очаква заедно с iPad Pro 2018. Той ще се свързва с iPad Pro в близост до него, както AirPods или HomePod. Превключването между устройствата ще бъде възможно без да е необходимо да вкарвате Apple Pencil в захранващият порт. Все още не е ясно дали сегашният модел Apple Pencil ще е съвместим с новите iPad Pro модели.

Новите iPad Pro ще имат и нов конектор за аксесоари – Magnetic конектор. Той ще бъде на гърба на iPad-ите и ще позволява включване на различни аксесоари като Smart Keyboard и други.

Няма коментари

Последни постове