Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

iPhone събитието през Октомври ще се проведе в щаба на Apple

Apple ще организира iPhone събитието на което ще представи новия iPhone в щаб-квартирата си в Купертино, Калифорния, на 4-ти Октомври. Информацията е на AllThingsD.

Защо? Не е напълно ясно. Може би крайната дата за събитието е била доста „плаваща“ за да се рискува с резервиране на място като Yerba Buena Center for the Arts (YBCA), където се проведоха редица подобни събития и бяха представени други големи продукти. Може би компанията предпочита „по-интимно“ място за първата медийна изява на новия главен изпълнителен директор Tim Cook. Може би YBCA е била вече резервирана. Без значение каква е причината, светът ще види за първи път новия iPhone в Apple Town Hall Auditorium в началото на Октомври.

След събитието на 4-ти Октомври, очакванията са Apple да пусне iOS 5 на 10-ти Октомври, а първите продажби на новото устройство да започнат на 14-ти Октомври.

Няма коментари