Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

iPhone 5 ще е с радикално нов дизайн?

Наскоро чухме слух, че следващата версия на iPhone няма да има много по-различен външен вид от сегашното поколение, а основната промяна ще засегне техническите характеристики. Поредната информация за следващия смартфон на Apple обаче е напълно противоположна. Тя идва от източници на сайта This Is My Next (за който работи бившият главен редактор на Engadget Джошуа Тополски) и дори е съпроводена с рендирано изображение, което може би ни показва как ще изглежда iPhone 5. На него виждаме устройство, което няма много общо с предшественика му, но пък донякъде напомня на iPod touch. Освен, че ще бъде по-тънък от iPhone 4, ще има и специфичен профил, който ще изтънява в единия край.

Снимката, която е създадена въз основа на скица, ни разкрива още една от изненадващите възможности на iPhone 5. Зоната около централния бутон е по-голяма и ще се използва за извършване на жестове. Вече имаше информация за подобна функционалност за iPad и е много вероятно да бъде добавена и в iPhone 5. Според информацията екрана вече ще заема почти цялата предна част на телефона, а размера му вероятно ще е 3,7″ при запазване резолюцията на iPhone 4. Това ще доведе и до малък спад в пикселната гъстота. Не е изключено телефона да разполага с чипсета Gobi на Qualcomm, което ще му позволи да поддържа GSM и CDMA мрежи. На свой ред това ще осигури възможността Apple да предложи едновременно телефона на много повече пазари, което е определен плюс, особено, когато в уравнението е намесен и огромния китайски пазар. Интересни слухове, които подсказват, че Apple може би ни е подготвил много повече изненади, отколкото сме предполагали.

http://thisismynext.com/2011/04/22/iphone-5-design/

Източник: http://www.mobilebulgaria.com/

3 коментара

Жоро преди 8 години

Отново се спекулира, говорят се само щуротии и после всички са разочаровани от същинското обновление.

arkov преди 8 години

Интересно, с този дизайн се спекулира още от преди излизането на iPhone4, явно някой много му се иска телефона му да изглежда точно така. 🙂

admin преди 8 години

А може пък по този дизайн да е работено още преди излизането на iPhone 4 🙂 и старата спекулация да е истина, но за по-следващ модел.