Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

iPhone 6S – единственото, което е променено, е всичко!

В момента, в който докоснете iPhone 6S, ще осъзнаете, че не сте усещали нищо подобно до сега! С едно докосване, 3D Touch Ви позволява да направите много повече от когато и да било. Live Photos съживява Вашите снимки. И това е само началото.

Новият iPhone 6S е с най-мощният А9 чип създаван за смартфон до сега, и с 64-битова архитектура.

3D Touch – ново поколение Multi-Touch.

Оригиналният iPhone представи на света Multi-Touch технологията променяйки у хората усещането за технологиите. С 3D Touch технологията ще можете да направите повече отколкото някога сте си представяли! Тя усеща колко силно натискате по екрана, позволява да извършвате нови дейности по-бързо и по-удобно. Бързият преглед на съобщения, разглеждането на снимки, достъпа до социалните мрежи – всичко е на върха на пръстите Ви, представено по нов, улеснен начин.

iPhone 6S е с 12MP iSight камера. Снимките Ви ще са по-детайлни и с невероятно качество. Всяка снимка е съответен спомен. А какво по-хубаво от това спомена да оживее – Live Photos. С едно натискане върху снимката тя ще се раздвижи – било то водопад, Вашето дете, което се смее, или трафика в големия град. Или пък си направете selfie с 5MP FaceTime HD камерата.

По-бърза LTE и WiFi свързаност. iPhone 6S е с два пъти по-бърза LTE връзка от предходното поколение и поддържа много повече LTE честоти от всеки друг смартфон.

iPhone 6S се предлага в четири цвята – Space Gray, Silver, Gold и Rose Pink.

Цените на iPhone 6S очаквайте скоро на NovMac.com!

iPhone6S-2015

1 Kоментар

Mariqn преди 4 години

koga shte go imate nalichen ?

Последни постове