Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

iPhone SE – най-мощният 4-инчов телефон

Снощи Apple представи своят нов iPhone SE. Той е с 4-инчов Retina дисплей, мощен А9 процесор и 12-мегапикселова камера.

Както iPhone 6S, така и iPhone SE е с А9 процесор с 64-битова архитектура, осигуряващ невероятна скорост и отзивчивост. В него е вграден M9 копроцесор, който е свързан с компаса, аселерометъра и жироскопа.

Единствената камера, от която имате нужда – новия iPhone SE е с 12-мегапикселова iSight камера и брилянтно 4К видео, което е четири пъти по-голяма резолюция от 1080p HD видеото. Live Photos – съживете Вашите статични снимки.

FaceTime HD камера с Retina светкавица. Retina дисплея не е просто дисплей, той е и светкавица за FaceTime камерата, три пъти по-светла от обичайното.

Touch ID прави отключването на телефона просто и същевременно сигурно. Вашият пръстов отпечатък е перфектната парола, няма два еднакви отпечатъка.

По-бърза LTE и WiFi връзка – сърфиране в мрежата, сваляне на приложения и игри, през 802.11ac WiFi и LTE скоростта е по-бърза от тази на iPhone 5S. А поддръжката на повече LTE мрежи прави iPhone SE перфектният телефон за роуминг.

Ще откриете още много функции в iPhone SE, които ще заобичате!

iPhoneSE-SpaceGray-Silver-Gold-RoseGold

Няма коментари

Последни постове