Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Новият iPhone X

На официалното събитие, което се проведе на 12.09.2017 година, Apple представи новият iPhone X.

iPhone X – устройството е дисплея. С изцяло нов 5.8-инчов Super Retina екран, който се побира в ръката Ви и радва окото Ви. Дисплея съчетава нова техника и технология за да следва прецизно извивките на дизайна от край до край. Първият OLED екран, който повишава стандартите на iPhone със забележителни цветове, милион-в-едно контраст ратио, висока яркост и истинско черно. HDR дисплея поддържа Dolby Vision и HDR10, които в комбинация правят снимките или видео клиповете да изглеждат още по-възхитително.

iPhone X е създаден от най-здравото стъкло, отпред и отзад. Също така е водоустойчив и отлично защитен от вътрешно напрашаване.

Вече не е нужно да ползвате Home бутон за да се върнете в главното меню, едно плъзване с пръст по дисплея и готово.

Революция в разпознаването – Face ID. Сега Вашето лице е Вашият пин код, какво по-сигурно от това. Face ID използва TrueDepth камера и е лесно за настройка. Сканира повече от 30000 точки за да създаде образа на лицето Ви за разпознаване. Можете да използвате тази технология и за Apple Pay.

iPhone X е с двойна 12-мегапикселова задна камера с нов цветови профил. Ще откриете и нови опции за промяна на Вашите снимки според предпочитанията си. Камерата поддържа 10X зуум за снимки и 6X за видео. Предната TrueDepth камера е 7-мегапикселова с още по-добра яркост за неповторими селфита.

Новият смартфон се контролира от най-мощният и умен чип създаван до сега – A11 Bionic, който изпълнява по 600 милиарда операции в секунда.
Оборудван с шест-ядрено CPU, като две от тях работят 25% по-бързо от преди, а останалите четири до 70% по-бързо от A10 Fushion чипа. Нов, второ поколение, контролер контролира работата на шестте ядра. В A11 Bionic е интегрирано и GPU с три ядра, което предоставя до 30% по-добра графика от предходните поколения.

За първи път – безжично зареждане. iPhone X вече зарежда безжично, с помощта на утвърдената екологична Qi екосистема. Крачка към бъдещето.

Всичко това и още много нови, запленяващи функции, ще намерите в iPhone X. Поръчките ще страртират идният месец като смартфона се предлага в цветове Space Gray и Silver съответно с вградена памет 64GB или 256GB.

Няма коментари