fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

iPhone X и iPhone 8

Изминаха 10 години от появата на първият iPhone. През годините смартфона претърпя много промени от към дизайн и хардуер. Тази година може би Apple ще ни зарадва е още по-невероятен дизайн.

Снимки, публикувани в мрежата, показват как би изглеждал лимитираният модел по случай годишнината на Apple – iPhone X. Използвайки размера на класическият iPhone 4, но със стъкло от пред и отзад, конструиран с иновативна метална рамка. Спецификацията му може би ще е следната:

– Висококачествено Gorilla стъкло

– 6,9mm тънък

– 5.8-инчов OLED от-край-до-край дисплей

– Безжично зареждане

– Touch ID вградено в дисплея

– Втори touch чувствителен панел в долния край

– Smart конектор

– 10nm A11 чип

– Двойни 12MP широкоъгълни лещи

– 3D технология в камерата

Ето и снимки на iPhone X

iPhoneX1

iPhoneX-front

iPhoneX-back

Другият красавец ще е iPhone 8. Очаква се ой да е с извит дисплей подобен на този на Samsung Galaxy Edge. Концепцията е създадена от Iskander Utebayev. Изглежда подобен на iPhone 7, но камерата е центрирана в средата на горния края на корпуса.

iPhone8

iPhone8-1

iPhone8-2

iPhone8-3

След няколко месеца ще разберем с какво точно ще ни изненада Apple този път. Със сигурност ще е възхитително, както всичко до сега.

Няма коментари

Последни постове