Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Mac остава любим на правителства и военни

Рано или късно всеки Mac потребител си казва „Той просто работи!“. Надеждността и издържливостта на Apple хардуера са баснословни в продължение на години преди iPhone и iPod да се появят на сцената. Потребителите и професионалистите по света разбират добре, че могат да разчитат на това всекидневно, затова уверено използват дори домашния си компютър гонейки строги срокове, работят без страх от катастрофален срив на системата, „замръзване“ посредата на задачата или други грешки предизвикващи „глобален катаклизъм“. Независимо дали „балансират“ кредитни карти, редактират видео или създават ракети, Mac компютрите се справят с всичко безпогрешно.

Да, точно така: Проектиране на ракети.

Малко известен факт е, че Apple десктоп и сървърен хардуер се използва от години за управление, създаване и контрол на някой от най-значимите технологични активи на Американското правителство. Използвани от голям брой агенции, Mac компютрите са помогнали на NASA да рендерира повърхността на далечни астероиди, да хостват официалното уеб присъствие на американската армия, както и да обучават войниците от „Texas Air Nation Guard“ преди да бъдат изпратени в Ирак. Истината е че Mac компютрите имат „федерална“ история още от 1989г. – още един интересен факт, за който незнаехте 😉

Няма коментари