fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

MacBook Air 2018 г. – вече с Retina дисплей

MacBook Air – макът, който ще Ви накара да се влюбите! Вече в цветове Space Gray, Silver и Gold, той е по-тънък и лек, с Retina дисплей, Touch ID и Force Touch тракпад.

Новият MacBook Air е с резолюция на дисплея 2560-на-1600 за над 4 милиона пиксела. Снимките се виждат по-реалистично и по-детайлно от всякога, текстовете са ясни и ще можете да четете документи, имейли, уеб сайтове много по-лесно. Също така рамката на дисплея е 50% по-малка от преди за по-добър фокус над това, което гледате.

Touch ID – Вашият пръстов отпечатък е Вашата парола. Просто сложете пръста си на сензора и мака ще се отключи. Можете да използвате тази функция и за отключване на документи, бележки, настройки на системата. Вече не е нужно да въвеждате пароли.

MacBook Air е оборудван с T2 чип за сигурност. Той прави Мака дори още по-сигурен. Така когато използвате Touch ID за отключване, Вашата информация е защитена на сигурно място.

Клавиатурата на новият MacBook Air е с butterfly механизъм, осигурявайки 4 пъти по-голям комфорт при употреба. LED-подсветката и автоматичното й настройване Ви помагат да виждате по-добре клавишите при намалена околна светлина. А Trackpad-a вече е 20% по-голям от преди.

Въпреки, че тежи едва 1.25кг., MacBook Air комбинира мощна технология. Процесора от осмо поколение Intel Core i5, и Ви помага при ежедневните задачи – от четене на имейли и браузване в интернет, до създаване на Keynote презентация или промяна на видео в iMovie. 16-гигабайтовата памет Ви дава възможност да работите без затруднения с много програми едновременно. MacBook Air е оборудван с SSD диск. Можете да изберете до 1,5TB SSD диск за да съхранявате всички си файлове, снимки и клипове безпроблемно.

Говорителите на MacBook Air са с обновена технология от ново поколение и доставят два пъти повече бас и 25% повече звук от предходните поколения. Трите вградени микрофона улавят по-ясно Вашият глас и приятелите Ви ще Ви чуват много по-ясно и отчетливо.

Прегледайте конфигурациите на MacBook Air на NovMac.com и изберете подходящата за Вас. При нужда, нашите консултанти ще отговорят на всички Ваши запитвания. Не се колябайте да се свържете с нас!

Няма коментари

Последни постове