fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

MacBook Pro Retina Display или MacBook Air?

MacBookAir&MacBookProRetinaDisplay

Често клиентите на NovMac.com ни търсят с въпроса, кой от двата модела да изберат. Краткият отговор винаги е – Който от двата модела изберете, няма да сгрешите! Разбира се избора най-често се базира на няколко фактора, които касаят предимно индивидуалните нужди и предпочитания на всеки потребител.

За тези от Вас, който искат да притежават мощна машина подходяща, както за работа, така и за забавление, препоръчваме MacBook Pro Retina Display.

MacBookProRetinaDisplay

С уникален ретина дисплей с милион цветове, на който Вие ще виждате прекрасно всяко изображение или видео. Същевременно освен прекрасният дисплей, в MacBook Pro Retina Display се крие мощен Intel Haswell процесор готов за всякакво натоварване. С новата RAM памет на 1600MHz, и като допълнение супер бързият flash диск, ще изпълнявате всички задачи с лекота! Модела е особено подходящ за хора, които се занимават професионално с графичен или интериорен дизайн, тъй като ретина дисплея дава несравнимо качество на изображенията.

MacBook Air – стилен и изключително лек!

MacBookAir

Пътувате често и Ви е омръзнало да носите тежък и голям лаптоп? MacBook Air е подходящият модел за Вас. Теглото му е само 1 кг, но продуктивността му е удивителна. Новият модел MacBook Air има живот на батерията до 12 часа! Не е необходимо да носите допълнителна периферия, цял ден ще можете да работите с едно зареждане на батерията. Оборудван е с flash диск за по-голяма бързина и реакция, спомагащи ефективността на Вашата работа. С четвърто поколение Intel процесор, MacBook Air е готов за работа още щом го отворите.

Изберете MacBook Air или MacBook Pro Retina Display от NovMac.com и като допълнение ще получите подарък – преходник към VGA, DVI, HDMI, Gigabit Ethernet или FireWire!

NovMac-Promo-MacBookPro-MacBookAir

При нужда от съдействие, наши консултанти ще отговорят на всичките Ви въпроси и ще Ви съдействат да направите правилният за Вас избор.

Няма коментари

Последни постове