Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

MacBook Pro Retina Display – мощ зад всеки пиксел!

За тези от Вас, който искат да притежават мощен лаптоп подходящ както за работа така и за забавление, MacBook Pro Retina Display е правилният избор!

MacBook Pro Retina Display е с уникален ретина дисплей с милион цветове, на който Вие ще виждате прекрасно всяко изображение или видео. MacBook Pro Retina Display 13-инча е с над 4 милиона пиксела, а MacBook Pro Retina Display 15-инча е с над 5 милиона пиксела.

Screen Shot 2014-08-26 at 2.12.53 PM

Същевременно освен прекрасният дисплей, в MacBook Pro Retina Display се крие мощен четвърто поколение Intel процесор готов за всякакво натоварване. С бързата RAM памет на 1600MHz, и като допълнение супер бързият flash диск, ще изпълнявате всички задачи с лекота!

И това не е всичко. Всеки Мас има инсталирани iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers и Keynotes. Тези приложения Ви позволяват да бъдете креативни както с Вашите любими снимки, така и в изготвянето на документи и презентации.

Screen Shot 2014-08-26 at 2.13.39 PM

При нужда от съдействие, наши консултанти ще отговорят на всичките Ви въпроси и ще Ви съдействат да направите правилният за Вас избор.

Няма коментари