Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

macOS Sierra – инсталирайте сега!

Apple официално пусна macOS Sierra. Вече можете да ъпдейтнете Вашият компютър с последната операционна система на Apple и да се насладите на новите й функционалности.

macOS Sierra съдържа някои страхотни функционалности като поддръжка на Siri, универсален Clipboard, автоматично заключване/отключване на Мак чрез Apple Watch, по-добра файлова синхронизация с iCloud и много други!

Ето някой основни подобрения предоставяни от macOS Sierra:

Siri може да се използва за търсене, drag-ване и drop-ване на снимки

siri-mac-search

Siri на masOS Sierra разкрива тонове интригуващи функционалности. Едната е възможността да използвате виртуалния асистент за търсене на снимки както в галерията Ви така и в уеб сайтове, след това да ги драгвате директно в приложения.

Локализирайте Вашите файлове със Siri на macOS Sierra

siri-search-for-files

До сега Siri се използваше предимно за достъп до услуги, а не толкова да ни помага в навигацията в нашите устройства. Това се променя с macOS Sierra. Позволява ни да търсим файлове из базата данни с гласови команди.

По-ефективен мултитаскинг със Siri в macOS Sierra

macos-siri-multitasking

През иновации от “Hey Siri” на iOS, до способността да пинвате резултатите на Siri от търсения на Вашият Mac в Notification Center, Apple работеше над това да направи виртуалния асистент по-полезен от всякога!

Извикайте Siri в macOS Sierra с клавишна комбинация.

siri-on-the-mac-keyboard-shortcut

От сега нататък можете да извикате Siri задържайки Command и Space. Това е същият шорткът, който преди се използваше за Spotlight. Разликата е, че не тапвате на Space, а го задържате натиснат.

Дръжте резултатите от Siri там, където ще Ви е удобно да ги намерите.

macos-siri-search-pin

Siri на macOS Sierra предоставя възможността да пинвате резултати от търсене вътре в Notification Center за Ваше удобство.

macOS Sierra има нова “Memories” функционалност – позволява Ви да преоткриете любими и забравени моменти във Вашата библиотека като автоматично създава прекрасен слайдшоу и подбрана фото колекция.

macos-memories-slideshow

macOS Sierra Ви дава възможност да търсите из снимки си по обекти и пейзажи.

macos-photos-macbook-pro

Apple направи масивни подобрения във Photos добавяйки интелигентна технология за да направи търсенето на индивидуални снимки по-бързо от всякога!

Показване на снимки на световната карта.

sierra-maps

Използвайки вграденото приложение Photos сега е много по-лесно да изкарате най-ценните си спомени от Вашият пътешествия и те са се визуализират на картата припомняйки Ви къде сте били.

Гледане на видео и преглед на линкове в Messages.

macOS Sierra Ви позволява да гледате видео клипове или да преглеждате линкове изпратени Ви от приятели вътре в Messages. Тези функции може би ще направят чатенето и споделянето на съдържание с приятели по-лесно, забавно и удобно за Вас.

Optimized Storage

С macOS Sierra Apple прави освобождаването на дисково пространство на Вашият компютър по-лесно без да е нужно да минавате през всички файлове и да ги триете ръчно.

Auto Unlock – Apple Watch отключва Вашият Мак.

applewatch-unlock

Екосистемата на Apple устройствата винаги е работела много добре. А с новата операционна система macOS Sierra можете автоматично да отключвате Вашият Мак – край на дългите пароли!

“Картина в картината”

Докато гледате YouTube видео отговаряйте и на имейли. Имате възможност да оставите видеото на малък прозорец в единия край на десктопа си примерно и междувременно да използвате други приложения вършейки своите бизнес задължения или развлекателни дейности.

Инсталирайте macOS Sierra сега и разкрийте всички възможности, които Ви предлага!

Няма коментари

Последни постове