Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Norton Online Backup вече и за Mac OS X

Symantec съобщиха, че тяхната услуга Norton Online Backup (http://www.backup.com/) вече ще бъде достъпна и за потребителите на Mac OS X. Заедно с това са въведени други подобрения към онлайн услугата.

По-рано тази година, Symantec отделиха Norton Online Backup от останалите си продукти и превърнаха инструмента в самостоятелна услуга. Новата версия поддържа едновременно Mac OS X и Windows PC. Потребителите могат да създават резервни копия на файловете дори ако те са отворени и заети от някоя друга програма. Това беше невъзможно в предишната версия. Файловете се пазят до 90 дни след архивирането им.

Услугата предлага възможност да се извършва и търсене сред запазените файлове. Данните могат да се преглеждат, да се изпращат по email или да се изтеглят на оригиналната или друга операционна система.

Screen shot 2009-12-14 at 9.41.48 AM

Няма коментари

Последни постове