Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

NovMak.com вече и с мобилна версия

Здравейте приятели!

С радост Ви информираме, че онлайн магазинът за Apple продукти NovMak.com вече има и напълно функционална мобилна версия на адрес http://m.novmak.com/

Подобно на фейсбук, NovMak.com автоматично ще разпознава вашето устройство и ще визуализира предпочитаната за това устройство версия на уеб сайта – мобилна или пълна. Разбира се има и бутон за „ръчно“ превключване на версиите.

През новата мобилна версия на NovMak.com можете да прегледате цени на продуктите, техническите им характеристики или да поръчате всеки един продукт предлаган от NovMak.com. Към момента единствено секциите „Втора употреба“ и „Outlet“ не са налични в мобилната версия, като с времето и те ще бъдат добавени.

2 коментара

Гошенцето преди 8 години

Когато отварям сайта през Opera на Ubuntu (избирам в урл-то novmak.com без http и www.) ми се отваря мобилната платформа. Вярно, рядък браузер на рядка операционна система, но все пак да ви кажа, че имате бъг в софтуера.

Успех!

admin преди 8 години

Здравейте,

Изглежда засичаме всяка Опера като мобилна, ще коригираме затруднението, благодарим за коментара!

Поздрави!