Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Parallels 13 за Mac с поддръжка на Touch Bar

Parallels анонсира пускането на Parallels Desktop 13 за Mac. С тази нова версия MacBook Pro потребители могат лесно да добавят Windows функции в Touch Bar-a. Също така позволява да се използва предстоящата опция на Windows 10 – People Bar. Parallels 13 съчетава най-добрите функции от двете операционни системи – Windows и Mac.

Parallels 13 Ви дава над 47% по-бърз достъп до Windows файлове и документи.

По-бърз трансфер – местете, копирайте или трансферирайте скоростно данни с моделите с USB 3.0 и Thunderbolt SSD устройства.

Повече мощ – до 32 vCPU и 128GB vRAM на всяка виртуална машина с Parallels Desktop Mac Pro Edition

Оптимизиран за macOS High Sierra (10.13) и Windows 10 Creators Update (очаква се тази есен)

Touch Bar – включва поддръжка на Microsoft Outlook, Excel, PowerPoint както и на допълнителна интеграция на Windows Start Menu и Desktop, включително Contana, Task View и Taskbar пиннати елементи.

Промяната на размера на прозорците, буутването и рестартирането, резолюцията на екраните, е по-плавно и лесно от всякога.

Поддръжка на ретина дисплей

People Bar – пинване на контакти в Taskbar. Въпреки, че Windows лимитира контактите до три на брой, Dock-a на Мак няма лимити на контактите и могат да бъдат добавяни повече на брой.

Картина-в-картината

Наблюдавайте и работете на няколко виртуални машини с тази нова опция. Можете да отворите всички Windows VM на един екран.

Очаквайте скоро Parallels 13 за поръчка и в NovMac.com!

Няма коментари

Последни постове