Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Silicon Power продукти от NovMac.com

Днес екипа на НовМак имаше удоволствието да се срещне лично с вицепрезидента на Silicon Power, производител на памети и продукти за съхранение на данни, насочени към крайните потребители.

IMG_1928

Като оторизиран търговец на Apple продукти, екипа ни много добре познава нуждата на клиента да разчита на качествени продукти, съобразени с неговите предпочитания и естетичен вид. При избора на аксесоари често сме разчитали на безкомпромисното качество предлагано от Silicone Power.

Познавайки добре продуктите им и Apple потребителите в България ни подтикна към търсенето на нови решения, които нямат еквивалент на българският пазар. С радост бихме искали да споделим, че НовМак ще бъде дистрибутор на марката Silicone Power и предстои представянето на изключителна нова серия продукти, подходящи за Mac потребителите. Тепърва ще представим иновативната линия и предимствата на всеки продукт, но бързаме да покажем накратко един от най-интересните артикули, които можете да очаквате скоро, а именно външен хард диск в два варианта – с Thunderbolt свързаност или с WiFi връзка към Вашият MacBook Pro или MacBook Air.

IMG_1929

SP-Thunderbolt-SSD-T11

Стандартният и бюджетен модел на MacBook Air идва с 128GB flash HD, външният Silicone Power Thunderbolt SSD получавате допълнително още 120/240GB дисково пространство. При това трябва да се отбележи, че устройството е изключително компактно,което го прави и лесно преносимо. Външният Thunderbolt диск е лицензиран от Apple.

Очаквайте съвсем скоро и повече информация за цени и технически детайли за продукта.

Няма коментари

Последни постове