fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Superscreen превръща почти всеки телефон в таблет

Вашият iPhone има пълната мощ да се превърне в таблет, липсва му само големият екран. Екип от дизайнери и изобретатели от Калифорния се надяват да променят това.

Superscreen обединява мощта от Вашият смартфон и безжично го превръща в таблет. Има свои собствени говорители и жак за слушалки, вграден Bluetooth, и използва 70 процента по-малко батерия от телефон.

Повечето от нас си купуват таблет само защото екрана на смартфоните не е достатъчно голям за някои неща, но таблетите предлагат същите функционалности като всеки смартфон. Така, плащате още веднъж за процесор, памет, и други скъпи компоненти, които вече притежавате.

Superscreen решава този проблем.

Това е таблет с 10,1-инчов Full HD (1080p) дисплей, който използва ресурсите на Вашият телефон. Свързва се безжично с iPhone или Android устройства, без да изисква WiFi или data свръзка. Всичко, което искате да видите на вашият смартфон се прехвърля на дисплея на Superscreen и можете да използвате любимите си приложения и функционалности. Вграденият му софтуер подържа multitouch и осигурява свръзка без лагване.

Superscreen има собствена камера за неща като обаждане по Skype или FaceTime, собствена Bluetooth свързаност, стерио говорители и жак, а батерията гарантира до 12 часа употреба с едно зареждане. Също така е красив и лек, тежи по-малко от половин килограм.

Това, което е наистина страхотно, е цената на Superscreen – струва само $99! Но има една особеност. Superscreen все още не се предлага на пазара. Събират се средства за по-голямо производство в Kickstarter. Всеки поръчал сега ще може да получи таблета на тази цена. В последствие се очаква тя да достигне $299. Проекта вече събра $200 000 само за два часа. Така че, ако желаете да закупите бройка на ниска цена по-добре побързайте.

Няма коментари

Последни постове