Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

VMware Fusion 3 вече е достъпен за предварителна заявка

VMware обяви днес, че VMware Fusion 3, техния софтуер който Ви позволява да стартирате Windows на Mac, ще е наличен по целия свят на 27-ми Октомври и е достъпен за предварителна заявка още днес. VMware Fusion 3 прави по-лесно от всякога потребителите да преминат на Mac използвайки Windows приложенията си – включително силно-графични игри – както и Mac приложения, с потребителско усещане за Mac интерфейс.

VMware Fusion 3 ще включва повече от 50 нови подобрения и допълнения, дoставяйки най-доброто към момнета от Windows под Mac. Основните допълнения включват:

* Оптимизиран за Snow Leopard. Създаден из основи за Mac, VMware Fusion 3 се опира на напредналата архитектура на Mac OS X Snow Leopard с нова 64-битова версия и вградена поддръжка за 64-битово ядро, доставяйки дори по добра „Windows на Mac“ производителност.
* Невероятно Windows 7 преживяване. VMware Fusion 3 ще е първата среда за виртуализация която поддържа изцяло Windows 7 рамо до рамо с Вашият Mac, с включени Windows Aero и Flip 3D.
* Превключването е лесно! Vmware Fusion 3 ще направи много лесно за потребителите да прехвърлят цялото си PC на Mac само с няколко лесни стъпки – безжично или с обикновен мрежов кабел – позволявайки на клиентите да запазят своите инвестиции в софтуер за Windows и да продължат да използват приложенията от които имат нужда.
* Най-доброто от 3D графиката. Поддръжка за OpenGL 2.1 и DirectX 9.0c Shader модел 3 ще позволи на потребителите да стартират любимите 3D игри и апликации за Windows – всичко това без рестартиране на компютъра.

„За повече от 10 години, VMware виртуализацията даваше избор на потребителите къде да стартират своите приложения. Развълнувани сме за бързата адаптация и приемственост към VMware Fusion в Mac общността тъй като продукта беше представен само преди две години, превръщайки се в избор номер 1 за стартиране на Windows в Mac“ каза Jocelyn Goldfein, вицепрезидент и генерален мениджър на „Десктоп бизнес“ отдела.

Няма коментари