Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

WWDC 2017 ще се стартира на 5ти юни 2017 година

Apple потвърди, че WWDC 2017 ще се стартира на 5ти юни 2017 година в San Jose. Това е 28-мата подред конференция. Очакваме да видим ъпдейт на macOS, на iOS и може би представяне на нов хардуер.

Продажбата на билети започва на 27ти март 2017 година.

Тазгодишното събитие, където ще бъдат поканени 5000 дивелъпъри да видят новите продукти и да се срещнат с инженерите на Apple, ще се състои на 5 минути разстояние от новата база на Apple в Cupertino. Apple споделя, че работят съвместно с град San Jose и местни бизнесмени за организирането и отпразнуването на WWDC 2017. Посетителите ще бъдат могат да отседнат в прекрасни хотели и ресторанти на пешеходни разстояние от McEnery Conversation Center.

По време на конференцията, която стартира на 5ти юни и продължава до 9ти юни, Apple може би ще представи iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 и tvOS 11. До тяхното официално пускане ще трябва да изчакаме края на годината, както до сега.

“Работим с Apple за да създадем едно незабравимо преживяване за хилядите посетители на конференцията”, споделя кмета на San Jose Sam Liccardo. “Бих желал да отправя топли приветствия към всички дивелъпъри, партньори и ентусиасти от цял свят да се присъединят към нас в центъра на San Jose където Apple ще представи своите иновации.”

WWDC се е родила в San Jose Conversation Center през 1988 година. Това остава нейният дом 14 години подред преди Apple да премести конференцията миналата година в Bill Graham Civic Aditorium, в San Francisco.

Ще можете да следите събитията на конференцията през WWDC app на iOS и Apple TV.

Няма коментари

Последни постове